Fotoclub De Lens stelt tentoon in AZ Vesalius Bilzen

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld van 18 maart tot 14 juni 2019 op de gelijkvloers in AZ Vesalius Bilzen (Hospitaalstraat 15). Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudy Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s variëren: straatfotografie, HDR, macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de openingsuren van het Ziekenhuis (gesloten in het weekend).

Fotoclub De Lens stelt tentoon in Stedelijk Administratief Centrum in Bilzen


Fotoclub De Lens stelt een nieuwe reeks foto’s tentoon in februari en maart 2019 op de gelijkvloers + eerste verdieping van het gemeentehuis te Bilzen. Foto’s van Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Rudy Biesmans, Willy Maesen, Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, en Judith Plusquin. Er komen allerhande thema’s aan bod: macro fotografie, urbex, portretten, gebouwen, landschappen, straatfotografie, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend van maandag tot zaterdag van 9 tot 12u, maandag van 13u30 tot 18u30 en woensdag van 13u30 tot 16u.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in Stedelijk Administratief Centrum te Bilzen

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld in september en oktober op de gelijkvloers + eerste verdieping van het Stedelijk Administratief Centrum (gemeentehuis) te Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Rudi Biesmans, Willy Maesen en Judith Plusquin. De thema’s variëren: macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, straatfotografie, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend van maandag tot zaterdag van 9 tot 12 u, maandag van 13u30 tot 18u30 en woensdag van 13u30 tot 16u en tijdens ‘Kunst op de markt’ op zondag 16 september 2018 van 11u tot 18u.

Fotoclub de Lens stelt tentoon in het Medisch Huis Eyckendael te Riemst


De foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende de maanden juli, augustus en september in de groepspraktijk van het Medisch Huis Eyckendael te RIEMST (Eyckendael 10a). Het zijn werken van Nico Jeurissen, Linda Graindourze, Josee Festjens, Rudy Biesmans, Willy Maesen, Philippe Plusquin, Marie-Jeanne Kerkhofs, Marcel Uytdenhouwen, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers en Judith Plusquin. De thema’s zijn erg uiteenlopend: portretten, macro fotografie, straatfotografie, landschappen, natuur, HDR, gebouwen, urbex en reisfotografie. De tentoonstelling is gratis.
Openingsuren: Het secretariaat is iedere dag open van 8u tot en met 11u45 en van 15u tot en met 19u.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in AZ Vesalius Bilzen


Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld van 14 juni tot 14 september 2018 op de gelijkvloers in AZ Vesalius Bilzen (Hospitaalstraat 15). Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudy Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s variëren: straatfotografie, HDR, macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de openingsuren van het Ziekenhuis.

Fotoclub de Lens stelt tentoon in het Medisch Huis Eyckendael te Riemst

De foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende de maanden mei en juni 2018 in de groepspraktijk van het Medisch Huis Eyckendael te RIEMST (Eyckendael 10a). Het zijn werken van Willy Maesen, Philippe Plusquin, Marie-Jeanne Kerkhofs, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Linda Graindourze, Rudy Biesmans, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers en Judith Plusquin. De thema’s zijn erg uiteenlopend: macro fotografie, portretten, urbex, straatfotografie, natuur, gebouwen, landschappen, HDR en reisfotografie. De tentoonstelling is gratis voor iedereen.
Openingsuren: Het secretariaat is iedere dag open van 8u tot en met 11u45 en van 15u tot en met 19u.

Fotoclub de Lens stelt tentoon in het Medisch Huis Eyckendael te Riemst

De foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende de maand april 2018 in de groepspraktijk van het Medisch Huis Eyckendael te RIEMST (Eyckendael 10a). Het zijn werken van Willy Maesen, Philippe Plusquin, Marie-Jeanne Kerkhofs, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Linda Graindourze, Josee Festjens, Rudy Biesmans, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers en Judith Plusquin. De thema’s zijn erg uiteenlopend: macro fotografie, portretten, straatfotografie, natuur, gebouwen, landschappen, urbex, HDR en reisfotografie. De tentoonstelling is gratis. Openingsuren: Het secretariaat is iedere dag open van 8u tot en met 11u45 en van 15u tot en met 19u.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in AZ Vesalius Tongeren


In april 2018 worden foto’s van Fotoclub De Lens tentoongesteld op de gelijkvloers in AZ Vesalius te Tongeren. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s variëren: straatfotografie, HDR, macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, natuur en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de openingsuren van het Ziekenhuis.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in Stedelijk Administratief Centrum

Een nieuwe reeks foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld in februari en maart 2018 op de gelijkvloers + eerste verdieping van het Stedelijk Administratief Centrum (gemeentehuis) te Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Rudi Biesmans, Willy Maesen en Judith Plusquin. De thema’s variëren: urbex, macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, straatfotografie, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend van maandag tot zaterdag van 9 tot 12 u, maandag van 13u30 tot 18u30 en woensdag van 13u30 tot 16u.

Fotoclub de Lens stelt tentoon in het Medisch Huis Eyckendael te Riemst


De foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende de maand december 2017 in het Medisch Huis Eyckendael te Riemst (Eyckendael 10a).
Het zijn werken van Willy Maesen, Philippe Plusquin, Marie-Jeanne Kerkhofs, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Linda Graindourze, Josee Festjens, Rudi Biesmans, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers en Judith Plusquin. De thema’s zijn erg uiteenlopend : macro fotografie, portretten, straatfotografie, natuur, gebouwen, landschappen, urbex, HDR en reisfotografie.
De tentoonstelling is gratis. Openingsuren: Het secretariaat is iedere dag open van 8u tot en met 11u45 en van 15u tot en met 19u.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in Stedelijk Administratief Centrum

Een nieuwe reeks foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld in december 2017 en januari 2018 op de gelijkvloers en eersteverdieping van het Stedelijk Administratief Centrum (gemeentehuis) te Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Rudi Biesmans, Willy Maesen en Judith Plusquin. De thema’s variëren: urbex, macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, straatfotografie, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend van maandag tot zaterdag van 9 tot 12 u, maandag van 13u30 tot 18u30 en woensdag van 13u30 tot 16u.

Fotoclub de Lens stelt tentoon in het Gemeentehuis te Riemst


De foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld tesamen met kunstwerken van plaatselijke kunstenaars van 2 oktober tot 22 december 2017 in het Gemeentehuis Maastrichtersteenweg 2b te RIEMST. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Linda Graindourze, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s zijn erg uiteenlopend: macro fotografie, portretten, straatfotografie, gebouwen, landschappen, HDR, Urbex en reisfotografie. De tentoonstelling is gratis. Openingsuren: Elke voormiddag tussen 9u00 en 12u30. Maandag- en woensdagnamiddag van 13u30 tot 16u30 en donderdagnamiddag van 13u30 tot 19u30. Dinsdag- en vrijdagnamiddag gesloten.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in AZ Vesalius Tongeren

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld in de maand september 2017 op de gelijkvloers in AZ Vesalius te Tongeren. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s variëren: straatfotografie, HDR, macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de openingsuren van het Ziekenhuis.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in Stedelijk Administratief Centrum

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld in september en oktober 2017 op de gelijkvloers + eerste verdieping van het Stedelijk Administratief Centrum (gemeentehuis) te Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Rudi Biesmans, Willy Maesen en Judith Plusquin. De thema’s variëren: macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, straatfotografie, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend van maandag tot zaterdag van 9 tot 12 u, maandag van 13u30 tot 18u30 en woensdag van 13u30 tot 16u en tijdens ‘Kunst op de markt’ op zondag 17 september 2017 van 11u tot 18u.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in AZ Vesalius Bilzen


Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld van 17 maart tot 19 juni 2017 op de gelijkvloers in AZ Vesalius Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s variëren: straatfotografie, HDR, macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de openingsuren van het Ziekenhuis.

Nieuwe reeks foto’s van Fotoclub De Lens in het gemeentehuis te Lanaken

Tijdens de maanden maart en april 2017 worden een nieuwe reeks foto’s van Fotoclub De Lens tentoongesteld in het Gemeentehuis te Lanaken. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. Zoals altijd komen verschillende thema’s aan bod zoals macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de kantooruren.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in Stedelijk Administratief Centrum te Bilzen


Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende de maanden februari en maart 2017 in het Stedelijk Administratief Centrum te Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Rudi Biesmans, Willy Maesen en Judith Plusquin. De thema’s variëren: macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, straatfotografie, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is van maandag tot zaterdag geopend van 9 – 12 u. en maandag en woensdag namiddag.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in het gemeentehuis te Lanaken

Tijdens de maand februari 2017 worden foto’s van Fotoclub De Lens tentoongesteld in het Gemeentehuis te Lanaken. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. Diverse thema’s komen aan bod zoals macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de kantooruren.

Fotoclub De Lens stelt tentoon met een fotoreeks over ‘Lanaken anders bekeken’ in het CC te Lanaken


Een nieuwe reeks foto’s met als thema ‘Lanaken anders bekeken’ van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende oktober in het Cultureel Centrum te Lanaken. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. Het thema is Lanaken, met al zijn mooie plekjes. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de kantooruren.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in Stedelijk Administratief Centrum

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende september op de eerste verdieping van het Stedelijk Administratief Centrum (gemeentehuis) te Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Nico Jeurissen, Marcel Uytdenhouwen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Rudi Biesmans, Willy Maesen en Judith Plusquin. De thema’s variëren: macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, HDR en reisfotografie, straatfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend van maandag tot zaterdag van 9 tot 12 u, maandag van 13u30 tot 18u30 en woensdag van 13u30 tot 16u en tijdens "Kunst op de markt" op zondag 18 september 2016 van 11u tot 18u.

Fotoclub De Lens stelt tentoon met nieuwe reeks in het gemeentehuis te Lanaken

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende de maanden juni en juli in het Gemeentehuis te Lanaken. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Nico Jeurissen, Marcel Uytdenhouwen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s variëren: macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de kantooruren.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in AZ Vesalius Bilzen

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld van 15 april tot 24 juni op de gelijkvloers in AZ Vesalius Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Nico Jeurissen, Marcel Uytdenhouwen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s variëren: straat fotografie, HDR, macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de openingsuren van het Ziekenhuis.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in het gemeentehuis te Lanaken

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende de maanden februari en maart in het Gemeentehuis te Lanaken. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Willy Maesen, Rudi Biesmans en Judith Plusquin. De thema’s variëren: macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de kantooruren.

Fotoclub De Lens stelt tentoon in Stedelijk Administratief Centrum

Foto’s van Fotoclub De Lens worden tentoongesteld gedurende de maanden januari en februari in het Stedelijk Administratief Centrum te Bilzen. Het zijn werken van Philippe Plusquin, Marcel Uytdenhouwen, Nico Jeurissen, Josee Festjens, Marie-Jeanne Kerkhofs, Roland Baldewijns, Mathieu Ramaekers, Linda Graindourze, Rudi Biesmans, Willy Maesen en Judith Plusquin. De thema’s variëren: macro fotografie, portretten, gebouwen, landschappen, straatfotografie, HDR en reisfotografie. Inkom is gratis en de tentoonstelling is geopend tijdens de kantooruren.